fredag den 1. marts 2013

Malekursus

Egentlig er det ikke noget, jeg har forestillet mig at jeg skulle lave, men man er vel nysgerrig. :-) For første gang nogensinde har jeg prøvet at lave noget med maling på lærred.
Jeg var nemlig på et superhyggeligt og lærerigt malekursus sidste weekend og det resulterede i at jeg kom hjem med 6 forskellige, mere eller mindre færdige billeder.

Kurset handlede bl.a. om at bruge mange forskellige former for effekter såsom gammelt jern, pimpsten, gaze, blonder og alt muligt andet i malerierne, og det var meget spændende.
Her har jeg brugt forskellige blondestykker fra gamle gardiner og pimpsten til struktur i bunden og malingen er blevet skyllet for at farverne kan flyde ind i hinanden. 

Her er der bl.a. brugt gamle bolte og et tandhjul, der skulle stå og oxydere i nogle timer. Man ved aldrig helt, hvordan farvespillet bliver, så det er meget spændende at se resultatet efter at det har stået i nogle timer.

Jeg synes det er ret spændende at kunne bruge de forskellige teknikker på alle mulige andre ting end lærreder, så det glæder jeg mig til.

Jeg ønsker jer alle en dejlig weekend.


3 kommentarer:

 1. Wow! Dine bilder er smukke Anna Berit! Du er et naturtalent, det er ikke vanskelig å se! Skulle ikke tro at disse malerier var gjort av en som aldri hadde laget kunst på lerret før. Jeg er stum av beundring..du er bare så utrolig flink♥
  Det må ha vært et hyggelig kurs:)
  Tusen takk for dine fine ord hos meg. Jeg blir så glad:)
  Er så glad for å ha blitt kjent med deg gjennom blogger. Håper du har det bra og trives i din jobb.
  Jeg sender deg oppskrift på sjokolademarengs på mail:)
  Ønsker deg en trivelig helg!
  Mange gode klemmer til deg min venn♥

  SvarSlet
 2. Ja min fantastiske søs :-)

  SvarSlet